EN ONLINEMARKNAD MED KVINNLIGA SMÅFÖRETAGARE OCH KREATÖRER

Med en stor dos inspiration från fysiska designmarknader, i kombination med lite finurlighet och ett brinnande hjärta för kvinnliga småföretagare så föddes under våren 2018, Brudmarknaden, alldeles lagom till Internationella kvinnodagen.

 

 

Egentligen var det inte alls speciellt genomtänkt, utan mer som en blixtidé som kom till oss under lite snabba omständigheter. Första marknaden som vi arrangerade var alltså helt och hållet ganska oförberedd och vi tänkte att vi bara skulle samla några av våra 10-15 närmsta kreatörs-kollegor. Men många fler gillade vår idé och redan första tillfället hade närmare 50st utställare hakat på!

 

 

WOW! tänkte vi, och körde ytterligare en marknad i maj 2018! Vi tycker ju såklart att det här är något himlans skoj och som sprider en helt fantastiskt underbar stämning bland alla utställare i hela vår Instagram feed. Kvinnliga småföretagare och kreatörer verkar ha dom största och finaste hjärtanen, för så många fina ord och härligt pepp som flödar är helt galet underbart att se!

 

 

Så är du småföretagare eller hobbykreatör - joina oss gärna i vår Facebook grupp (där vi har samlat ihop en hel drös med härliga utställare!) så lovar vi att bjuda på ett gött kreatörsgäng, roliga upptåg och ett par sköna onlinemarknader.

 

 

HÄR HITTAR NI VÅR FACEBOOK GRUPP!

Vi som sitter bakom skärmen och uppdaterar hemsida, Facebook och Instagram så att fingrarna glöder heter Ida och Karin. Vi träffades faktiskt online över Instagram, och det va väl lite som "Love at first sight" när vi väl träffades IRL första gången. Ni vet när man bara klickar, kan snacka en hel natt och man bara eldar på varandra med roliga, peppiga och galna idéer.

 

Hur som helst.

 

Ida driver Fröken Disa där hon handtextar peppiga posters och tygkassar, samtidigt som hon försöker få in hållbarhetstänket med återvunna gamla fina loppisramar.

 

Karin driver Sötpotatis där hon illustrerar störtsköna figurer och personliga motiv på allt från posters, kuddfodral, tygkassar och

t-shirts.

 

 

Vill ni veta mer om oss?

Hör av er här till exempel!

 

Eller här nedan på någon av alla våra sociala kanaler!

DESIGN BY © FRÖKEN DISA 2018